T3 series, tweede divisie

De tweede divisie van de T3 series houdt halt op het Port of Antwerp triathlonfestival. De start wordt gegeven om 8:30, registratie en check in worden geopend om 7:30. Zij doen hetzelfde parcours als de kwart. Na 1000m zwemmen, 40 kilometer fietsen en 10 kilometer lopen komen ze aan voor het MAS.

Lars Andries
ITU World Cup M/V

Antwerpen ontvangt de enige World Cup van de Benelux. Voor het eerst sinds 1999 is er een wedstrijd van dit niveau in België. Deelname van enkele wereldtoppers is gegarandeerd. Bij hen ook de 4 beste Belgen: Marten Van Riel, Jelle Geens, Claire Michel en Valerie Barthelemy. Vindt uw Athletes Guide hier.

CORPORATE CHALLENGE

Ben je als bedrijf geïnteresseerd in een participatie aan het evenement? Heb je een sportieve vriendenkring of heb je zin om een uitdaging aan te gaan onder collega’s? Neem dan contact op met de organisatie voor een aanbod op maat. We kijken er naar uit om je te verwelkomen op het Port of Antwerp Triathlon festival 2018 !

Stef Hamerlinck
Kwart triathlon

Ook deze klassieke afstand doorkruist het trendy Eilandje en de Antwerpse haven. Draaien en keren tussen het MAS en het Havenhuis, de brug naar Kinepolis, kasseien langs de Schelde en lange winderige stroken tussen dokken en schepen.

Schrijf je je in als individu of zoek je een team waarbij iemand zwemt, iemand fietst en een 3e collega loopt? Alles kan, indien het Belgische sportreglement wordt gerespecteerd! Iets voor de Flandrien in u?

Inschrijvingsprijs: 60 euro voor gelicentieerden of inwoners van de stad Antwerpen, 80 euro zonder licentie

REGISTREER vanaf 15/01/2019

FUN Race

De FUN race is kort en plezant. Iedereen kan meedoen en proeven van de triatlonsport. Je hoeft geen talent, ervaring en gespecialiseerd materiaal te hebben. Wil je je verkleden? Kan je geen crawl? Fietsen met je citybike of een vélo van de stad Antwerpen?

Schrijf je je in als individu of zoek je een team waarbij iemand zwemt, iemand fietst en een 3e collega loopt? Geen probleem. Alles kan, alles mag!

Opgelet, tijdens de FUN race staan plezier en ervaring centraal. Hier is er geen tijdsregistratie

Inschrijven kan vanaf 35 euro

Voor de jongeren van 14 tot 16 jaar, is er een verkorte versie van de FUN race (350/10km/3km). Deze start ook om 10:30u samen de andere deelnemers. Inschrijvingsprijs: 25 euro

REGISTREER VANAF 15/01/2019